ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γαλανόπουλος

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γαλανόπουλος

bet365

Χωρίς τη συμμετοχή των διεθνών πραγματοποιήθηκε και η σημερινή (24/03) προπόνηση της ΑΕΚ. Ανεβάζει ρυθμούς ο Γαλανόπουλος για την επιστροφή του.

Οπως την Δευτέρα (23/03), έτσι και σήμερα (24/03) απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας, Μάνταλος, Μπακάκης, Σβάρνας, ο Λιβάι Γκαρσία που αναχώρησε για την πατρίδα του, όπως και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά και οι Κρίστιτσιτς, Νεντελτσιάρου, Μιτάι.

Από την άλλη οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Ο Ελληνας μέσος πλησιάζει στην επιστροφή στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που αναμένεται μετά από το ρεπό Σαββάτου-Κυριακής και την επιστροφή στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός των διεθνών και των Γεβχέν Σάκχοφ, Αντρέ Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά. Ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται ήδη στην χώρα του προκειμένου να εεξεταστεί από δικό του γιατρό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ο Σάκχοφ βρίσκεται στην Ουκρανία, ώστε να δουλέψει με τον δικό του φυσιοθεραπευτή με τις πιθανότητες για παρουσία στο ματς με τον Ολυμπιακό να είναι υπέρ του.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα