ΑΕΚ: Επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς ο Γαλανόπουλος, τα δεδομένα για Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς ο Γαλανόπουλος, τα δεδομένα για Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς ο Γαλανόπουλος, τα δεδομένα για Τσιγκρίνσκι

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με την ΑΕΚ. Τι ισχύει με τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Αντρέ Σιμόες.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των Play Off και πλέον επικεντρώνεται στα επόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά την διακοπή θα κληθεί να δώσει ακόμη ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 4 Απριλίου.

Η σημερινή (22/03) προπόνηση της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε με.. μισή ομάδα, καθώς απουσίαζαν οι 11 διεθνείς και οι τραυματίες.

Ωστόσο τα ευχάριστα νέα για τους «κιτρινόμαυρους» είναι πως ο Κώστας Γαλανόπουλος πλησιάζει στην επιστροφή στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που αναμένεται μετά από το ρεπό Σαββάτου-Κυριακής και την επιστροφή στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ, τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και το τελευταίο διάστημα είναι στα «πιτς», κάτι που έχει… πληγώσει και την κεντρική γραμμή της Ένωσης. Η αποθεραπεία του πάντως βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και σύντομα θα βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Από την άλλη, η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, θα κριθεί ανάλογα με το πως θα κυλήσει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, αυτή την εβδομάδα.. Οσον αφορά τον Σιμόες, ο Πορτογάλος μέσος συνεχίζει τη θεραπεία του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα