AEK: Στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για επιθεώρηση ο Μελισσανίδης

AEK: Στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για επιθεώρηση ο Μελισσανίδης

Δημήτρης Βέργος
AEK: Στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για επιθεώρηση ο Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/03) στη Νέα Φιλαδέλφεια για να τσεκάρει και να επιθεωρήσει τα έργα που γίνονται στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πιο ενεργός από... ποτέ με τα θέματα της ΑΕΚ. Σήμερα (24/03) βρέθηκε γι' ακόμη μία φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα που γίνονται στον χώρο για το νέο «σπίτι» των «κιτρινόμαυρων».

Το αφεντικό της Ένωσης είχε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του έργου, έδωσε τις οδηγίες του και γενικότερα μαζί με τους συνεργάτες του επιθεώρησε όλα όσα αφορούν τις εξελίξεις των εργασιών εντός και εκτός της Αγιάς Σοφιάς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άλλωστε, δίνει συχνά το «παρών» τόσο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και στα Σπάτα επιβλέποντας την πρόοδο των εργασιών, για να μαθαίνει τα νεότερα και να παρακολουθεί τις δραστηριότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα