ΑΕΚ: Στα Σπάτα ξανά ο Μελισσανίδης, το πλήρες σχέδιο για το προπονητικό! (pics & vid)

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ξανά ο Μελισσανίδης, το πλήρες σχέδιο για το προπονητικό! (pics & vid)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στα Σπάτα ξανά ο Μελισσανίδης, το πλήρες σχέδιο για το προπονητικό! (pics & vid)

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επιβλέπει συνεχώς τα έργα όχι μόνο στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, αλλά και αυτά του προπονητικού κέντρου. Μέχρι και 5.000 θέσεις μπορεί να φτάσει η χωρητικότητα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πιο ενεργός από... ποτέ με τα θέματα της ΑΕΚ. Τελευταία είναι αποφασισμένος για ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά την εταιρία και το αγωνιστικό, ενώ πάντα ψηλά στην ατζέντα του είναι τα ζητήματα των εργασιών τόσο στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, όσο και στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης δίνει συχνά το «παρών» τόσο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και στα Σπάτα επιβλέποντας την πρόοδο των εργασιών. Έτσι και σήμερα Παρασκευή (12/3) το αφεντικό της Ένωσης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, παρακολουθώντας για ακόμα μια φορά από κοντά την εξέλιξη των έργων για την επέκτασή του.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα έργα εξωτερικά, ενώ σε νέες φωτογραφίες που ανέβασε στα social media, φαίνεται η εξέλιξη που έχει υπάρξει και στους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων στα Σπάτα. Με αποδυτήρια με θέα στον αγωνιστικό χώρο, αίθουσα Τύπου, γραφεία διαιτητών, παρατηρητών και υπεύθυνου διεξαγωγής αγώνων, αίθουσα ντόπινγκ κοντρόλ, μικτή ζώνη και ό,τι απαιτείται, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA για την τέλεση επίσημων αγώνων.

Αποδυτήρια με θέα στον αγωνιστικό χώρο, αίθουσα Τύπου, γραφεία διαιτητών, παρατηρητών και υπεύθυνου διεξαγωγής αγώνων,...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Η φιλοδοξία του Δημήτρη Μελισσανίδη και των κιτρινόμαυρων είναι πέρα από τη μεγάλη κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο του προπονητικού, να κατασκευαστούν ακόμα δύο κερκίδες πίσω από τα τέρματα, με τη χωρητικότητα να έχει τη δυνατότητα προοδευτικά να φτάσει ακόμα και τις 5.000 θέσεις! Θυμίζουμε άλλωστε πως το συγκεκριμένο γήπεδο θα μπορεί να το χρησιμοποιεί και η πρώτη ομάδα, με το πλήρες σχέδιο της ΠΑΕ ΑΕΚ να προβλέπει την πλήρη αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου σε όλα τα επίπεδα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, επίκειται κατασκευή δύο ακόμα βοηθητικών γηπέδων, συν των τριών που υπάρχουν σήμερα, το ένα εκ των οποίων θα έχει πλαστικό χλοοτάπητα και θα χρησιμοποιείται από τις Ακαδημίες του συλλόγου. Μάλιστα, στη δεύτερη φάση των εργασιών, προβλέπεται και η κατασκευή ξενοδοχείου 80 κλινών, το οποίο θα φιλοξενεί τόσο την πρώτη ομάδα πριν από τα παιχνίδια της, όσο και τις Ακαδημίες.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα! Με μακροπρόθεσμο στόχο τη δημιουργία της «κιτρινόμαυρης Πολιτείας» στα Σπάτα! #aekfc #spata #aekfamily #training_center #newground

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Η ΑΕΚ αναβαθμίζεται και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει ένα δικό της υπερσύγχρονο γήπεδο, προπονητικό κέντρο το οποίο θα έχει επεκταθεί και θα έχει εκσυγχρονιστεί, καθώς και ιδιόκτητα γραφεία, μεγαλώνοντας κι άλλο ως κλαμπ.

Ετσι είναι σήμερα η εικόνα του προπονητικού κέντρου της ομάδας μας στα Σπάτα με τις εργασίες για την επέκταση με τη...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα