Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ο Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης αρχικά είχε μείνει εκτός αποστολής, λόγω της θλάσης που είχε υποστεί, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 εναντίον της Ισπανίας (25/3, 21.45, Γρανάδα) και της Γεωργίας (31/3, 21.45, Τούμπα), καθώς και του φιλικού με την Ονδούρα (28/3, Τούμπα).
Ωστόσο ο 30χρονος δεξιός μπακ, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και αγωνίστηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για 81 λεπτά. Ετσι, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν'τ Σιπ διέκρινε πως ο Μιχάλης Μπακάκης, έχει επιστρέψει απόλυτα καλά μετά τον τραυματισμό του και τον κάλεσε να ενσωματωθεί και εκείνος στην εθνική ομάδα.
Διαβάστε επίσης:
- Εθνική: Το πρωτόκολλο που καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του Γιαννούλη με την Ισπανία
- Στην Εθνική οι Μαυροπάνος, Δουβίκας, Ανδρούτσος και Κ. Παπαδόπουλος
- Οι οκτώ που «κόπηκαν» και οι πέντε καινούριοι του Φαν'τ Σχιπ στην Εθνική Ελλάδας
- Νο 1 ο Δουβίκας, τελευταίος ο Τσιμίκας σε χρόνο συμμετοχής μεταξύ των 26 του Φαν'τ Σχιπ εφέτος
- Φαν'τ Σχιπ: «Σωκράτης και Μανωλάς θα νιώσουν έτοιμοι και θα έρθουν στην Εθνική»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.