Εθνική: Το πρωτόκολλο που καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του Γιαννούλη με την Ισπανία

Εθνική: Το πρωτόκολλο που καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του Γιαννούλη με την Ισπανία

Δημήτρης Σαμόλης
Εθνική: Το πρωτόκολλο που καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του Γιαννούλη με την Ισπανία

bet365

Λόγω του ιατρικού πρωτοκόλλου στην Αγγλία, η συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννούλη με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ισπανία είναι δύσκολη. Το gazzetta.gr αναλύει την κατάσταση που διαμορφώθηκε γύρω από τον 25χρονο μπακ της Νόριτς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης τραυματίστηκε στο κεφάλι στο 30ό λεπτό του αγώνα της Νόριτς κόντρα στη Μπλάκμπερν, στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της Championship. Παρότι λίγο αργότερα επέστρεψε στο ματς, ακολούθως αντικαταστάθηκε από τον Σόρενσεν, λόγω της σύγκρουσης με τον Τζο-Ράνκιν Κοστέλο.

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε λίγες μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας εναντίον της Ισπανίας (25/3, 21.45, Γρανάδα), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (2022). Ο 25χρονος αριστερός μπακ ήταν ανάμεσα στις κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σχιπ, αλλά με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο που ισχύει στην Αγγλία, εκτιμάται ότι ο Κατερινιώτης μπακ πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με ό,τι ισχύει, από τη στιγμή που ένας παίκτης τραυματίζεται στο κεφάλι, οφείλει να συνεχίσει τις εξετάσεις και για μερικές μέρες να μην του δοθεί άδεια να ταξιδέψει. Ο Γιαννούλης, που δεν αισθάνεται καμία ενόχληση και νιώθει υγιέστατος, δεν θα μπορέσει κατά τα φαινόμενα να τεθεί στη διάθεση του Ολλανδού εναντίον της «φούρια ρόχα» και αυτό θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια με Ονδούρα (φιλικό, 28/3, 17:00) και Γεωργία (προκριματικά Μουντιάλ, 31/3, 21:45).

Η Νόριτς θεωρεί τον Γιαννούλη υπερπολύτιμο στέλεχος, ειδικά μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει κάνει στο πρωτάθλημα, και από την πρώτη στιγμή όλο το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω του, με σκοπό αρχικά να βεβαιωθεί πώς δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, αλλά και φυσικά για να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στη δράση.

Ο Γιαννούλης μετρά φέτος 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (στο πρώτο μισό ανήκε στον ΠΑΟΚ). Με την Εθνική Ελλάδας έχει χριστεί 11 φορές διεθνής. Η Νόριτς βρίσκεται στην 1η θέση της Championship με 83 βαθμούς και απολογισμό 25 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες, στο +8 από τη δεύτερη Γουότφορντ.

Υπενθυμίζεται ότι η Νόριτς είναι υποχρεωμένη να δώσει 8 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ αν εξασφαλίσει την άνοδο στην Premier League, με σκοπό να αγοράσει τον Κατερινιώτη αριστερό μπακ, οι μετοχές του οποίου ολοένα κι ανεβαίνουν στο Νησί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα