Ζημιά με Σιμόες και Μπακάκη στην ΑΕΚ: Τουλάχιστον για έναν μήνα εκτός!

Ζημιά με Σιμόες και Μπακάκη στην ΑΕΚ: Τουλάχιστον για έναν μήνα εκτός!

Gazzetta team
Ζημιά με Σιμόες και Μπακάκη στην ΑΕΚ: Τουλάχιστον για έναν μήνα εκτός!

bet365

Δυσάρεστα ήταν τα νέα τόσο για τον Αντρέ Σιμόες όσο και για τον Μιχάλη Μπακάκη, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους έδειξαν πως θα μείνουν γι' αρκετό χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Πορτογάλος μέσος ένιωθε ενοχλήσεις εδώ και 10 μέρες περίπου στην ποδοκνημική, με αποτέλεσμα την Τετάρτη (17/02) να υποβληθεί σε μαγνητική. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του δεν ήταν καθόλου ευχάριστα, καθώς διαπιστώθηκε οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξιό του πόδι.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντρέ Σιμόες για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ μέχρι τότε θα είναι με ειδική μπότα και ύστερα θα ξανακάνει μαγνητική για να φανεί η εξέλιξη του τραυματισμού του.

Από την άλλη δυσάρεστα ήταν τα νέα και για τον Μιχάλη Μπακάκη, καθώς ο 29χρονος Έλληνας μπακ έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τις επόμενες 4-5 εβδομάδες,

Οσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Γεβγέν Σάκχοφ, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 28 Φλεβάρη, ο Θεοδόσης Μαχαίρας αναμένεται να μπει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ και ο Κώστας Γαλανόπουλος παραμένει δεμένος αλλά πάει ολοένα και καλύτερα από πλευράς πόνου για να μπορέσει το προσεχές να κάνει περισσότερα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα