Superleague, βαθμολογία και highlights: O κερδισμένος ΠΑΟΚ και το χαμένο έδαφος του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Superleague, βαθμολογία και highlights: O κερδισμένος ΠΑΟΚ και το χαμένο έδαφος του Παναθηναϊκού

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι ο κερδισμένος της πρεμιέρας των πλέι οφ, αφού άνοιξε την ψαλίδα από τον Παναθηναϊκό, πέρασε την ΑΕΚ και βρέθηκε στο -1 από τον Άρη.
Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ στην Τούμπα, βρήκε γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου και επικράτησε με 3-1, ξεκινώντας με το δεξί το έξτρα πρωτάθλημα. Μάλιστα με τον τρόπο αυτό έφτασε στο -1 από την 2η θέση όπου βρίσκεται ο «αιώνιος» αντίπαλός του, πήρε αέρα δύο βαθμών από την ΑΕΚ, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το +4 που έχει από τον Παναθηναϊκό!
Στο Καραϊσκάκη, ο Άρης είχε μεγαλύτερο κίνητρο προκειμένου να ξεκινήσει το έξτρα πρωτάθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον ισχυροποιούσε ενόψει συνέχειας, όμως η ποιότητα του Ολυμπιακού έκανε την διαφορά. Αν και με παίκτη λιγότερο από το 41' (κόκκινη ο Λαλά) οι Πειραιώτες με το γκολ του Μασούρα πήραν τη νίκη και με ένα ακόμη τρίποντο εκτόξευσαν την διαφορά από τη 2η θέση στο +19, ενώ πλέον ήδη μετρούν αντίστροφα ώστε και μαθηματικά να πανηγυρίσουν ένα έτσι κι αλλιώς από καιρό εξασφαλισμένο πρωτάθλημα!
Ο Παναθηναϊκός έχασε την μεγάλη ευκαιρία με το... καλημέρα των πλέι οφ να πατήσει στην 4άδα και να αφήσει πίσω του και 2η ομάδα, όμως πέταξε στα σκουπίδια το 0-2 με το οποίο προηγούνταν στην Τρίπολη ως το 84' και απώλεσε το «τρίποντο» στο 97' με γκολ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα!!!

PLAY OFF - 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Aστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-2
Ολυμπιακός - Άρης 1-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF

1. Ολυμπιακός 70
2. Αρης 51
3. ΠΑΟΚ 50
4. ΑΕΚ 48
5. Παναθηναϊκός 46
6. Αστέρας Τρίπολης 43

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2Η)

Κυριακή 4/4
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (15.00)
Άρης - Αστέρας Τρίπολης (17.15)
ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα