Αστέρας Τρίπολης- Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Αρνητικά τα τεστ στους Αρκάδες, κανονικά το ματς

Αστέρας Τρίπολης- Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Αρνητικά τα τεστ στους Αρκάδες, κανονικά το ματς

bet365

Αρνητικά ήταν τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στον Αστέρα κι έτσι το ματς με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί κανονικά.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το Σάββατο το πρωί σήμανε συναγερμός στις τάξεις του Αστέρα, μετά τα δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ομάδα πραγματοποίησε και νέα τεστ, όπως επιτάσσει εξάλλου το πρωτόκολλο τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Ετσι, η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ θα διεξαχθεί κανονικά στις 19.00, ενώ τα δύο μέλη που έχουν προσβληθεί από τον ιό, παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Η ενημέρωση των κιτρινομπλέ:

«Τα δύο μέλη της ομάδας που ανιχνεύθηκαν θετικά στον κορονοϊό στον έλεγχο που είχε διενεργηθεί την Παρασκευή (12/03) παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό, τηρώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα