Αστέρας Τρίπολης: Δύο κρούσματα κορονοϊού ενόψει ΠΑΣ

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Δύο κρούσματα κορονοϊού ενόψει ΠΑΣ

bet365

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου (13/03) πως βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, χωρίς ωστόσο να αναφέρει εάν πρόκειται για ποδοσφαιριστές.

Αντιμέτωπος με τον κορονοϊό ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/03, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδους της Super League Interwetten, καθώς η ομάδα προχώρησε σε ανακοίνωση το πρωί του Σαββάτου (13/03), στην οποία γνωστοποιεί την ύπαρξη δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον ιό έχουν απομονωθεί ήδη, ενώ δεν έγινε γνωστό εάν πρόκειται για ποδοσφαιριστές ή μέλη του προσωπικού τιμ. Μάλιστα όπως τονίζει η «κιτρινομπλέ» ΠΑΕ, θα διενεργηθούν επαναληπτικά τεστ σήμερα (13/03), τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά το πρωί της Κυριακής (14/03).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε την Παρασκευή (12/03) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, ανιχνεύθηκαν δύο δείγματα θετικά στον κορονοϊό.

Τηρώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Τα δύο μέλη της ομάδας τα οποία βρέθηκαν θετικά έχουν ήδη απομονωθεί και είναι σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ το πρωί του Σαββάτου (13/03) θα διενεργηθούν επαναληπτικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά το πρωί της Κυριακής (14/03).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα