Αστέρας Τρίπολης – Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Το πρωί της Κυριακής θα οριστικοποιηθεί η σέντρα

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης – Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Το πρωί της Κυριακής θα οριστικοποιηθεί η σέντρα

bet365

Οι Αρκάδες περιμένουν αύριο τα αποτελέσματα των νέων τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τους τμήματος, ώστε να ξεκαθαρίσει εάν θα γίνει ή όχι το ματς
Tο πρωί της Κυριακής (14/3) και λίγες ώρες πριν τη σέντρα θα αποσαφηνιστεί οριστικά εάν θα διεξαχθεί το αυριανό ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αρκάδες έκαναν γνωστό σήμερα (13/3) πως 2 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και άπαντες υποβλήθηκαν σε νέα τεστ.
Τα αποτελέσματά τους θα γίνουν γνωστά αύριο και εφόσον δεν υπάρχει διασπορά του ιού σε 5 ή και περισσότερους ποδοσφαιριστές τους, τότε θα γίνει το παιχνίδι.
Ο Αστέρας πάντως δεν ανακοίνωσε αποστολή. Υπολογίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι και η τελική 20άδα θα επιλεγεί πριν το ματς. Υπενθυμίζεται ότι Μπαράλες και Ιγκλέσιας είναι τιμωρημένοι και τραυματίες ο Καπίγια και ο Σουάρεθ με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα