Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς τους Κάστρο και Κριζμάν στην Τρίπολη (pic)

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς τους Κάστρο και Κριζμάν στην Τρίπολη (pic)

bet365

Χωρίς τους Κάστρο και τον Κριζμάν θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη για το παιχνίδι της Κυριακής (14/03, 19:00) με τον Αστέρα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 26η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεση του για αυτό το παιχνίδι τον τιμωρημένο Κάστρο και τον Κριζμάν , ο οποίος αν και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού προτιμήθηκε να ξεκουραστεί ενόψει των Play Out.

Οπως επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σιόντης και Οικονομόπουλος αλλά και οι Αθανασίου και Τριάδης, για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Πανουργιάς, Πήλιος, Καρτάλης, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Δούμτσης, Γροσδάνης, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα