Ολυμπιακός: Ο «πονοκέφαλος» Μαρτίνς για Σα και η διαχείρισή του!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο «πονοκέφαλος» Μαρτίνς για Σα και η διαχείρισή του!

bet365

Ο Ζοσέ Σα δεν διανύει μία καλή αγωνιστική περίοδο και σε αυτή τη φάση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και φυσικά το να ενεργοποιηθούν περαιτέρω οι Κρίστινσον και Τζολάκης.
Ένα βασικό ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο κόουτς Μαρτίνς είναι εάν μετά από τέτοιο παιχνίδι του Ζοσέ Σα με την Άρσεναλ είναι σε αγωνιστική, ψυχολογική και πνευματική κατάσταση για να παίξει και στο Λονδίνο. Εδώ βέβαια έχουμε το εξής ρίσκο. Ο Κρίστινσον δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα οπότε η Νο2 επιλογή είναι ο Τζολάκης και υπάρχει και ο Καραργύρης. Είναι δύσκολο λοιπόν να μπει ο Μαρτίνς σε μία διαδικασία αλλαγής για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, διότι ο Τζολάκης όσο ταλαντούχος και να είναι υπάρχει ο κίνδυνος να... καεί από ένα τέτοιο παιχνίδι.
Δεν είναι γενικά μία απόφαση που μπορεί να ληφθεί έτσι απλά. Όμως στο πρωτάθλημα και γενικά στις εγχώριες διοργανώσεις υπάρχει και ο Κρίστινσον και ο Τζολάκης.
Ο Ζοσέ Σα είναι σε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος και κακής ψυχολογίας και το να παίζει διαρκώς στα μεγάλα ματς δεν αποδείχθηκε μία καλή επιλογή. Ο Πορτογάλος με αυτόν τον τρόπο σε αυτό το διάστημα και δεν προστατεύθηκε αγωνιστικά και εκτέθηκε στο γήπεδο, διότι δεν βρήκε τον καλό του εαυτό, την αυτοπεποίθηση και τις εμφανίσεις αυτές που θα τον... ανέβαζαν ξανά. Το κομμάτι της διαχείρισής του είναι σημαντικό διότι μέσω μίας σωστής προσέγγισης ο διεθνής κίπερ μπορεί να επανέλθει στα παλιά πολύ καλά του επίπεδα. Σε πρώτη φάση και ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ πάντως υπάρχει και η επιλογή του Κρίστινσον, που έδειξε ότι είναι ένας έμπειρος και ικανός γκολκίπερ αλλά και η λύση του Τζολάκη. Ο «πονοκέφαλος» και ο προβληματισμός πάντως για τον Ζοσέ Σα υπάρχουν και μένει να φανεί το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του προπονητικού επιτελείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα