Ολυμπιακός: Το Deja Vu του Ουσεϊνού Μπα

Ολυμπιακός: Το Deja Vu του Ουσεϊνού Μπα

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Το Deja Vu του Ουσεϊνού Μπα

bet365

Λίγες μέρες πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «16»του Europa League, ο Ουσεϊνού Μπα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση. Το ίδιο του συνέβη και πέρυσι πριν από τη Γουλβς, πάλι για την ίδια φάση του θεσμού.

O τραυματισμός του Ρούμπεν Σεμέδο στο εκτός έδρας νικηφόρο (1-2) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο άφησε την ομάδα του με δύο διαθέσιμους στόπερ, τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ουσεϊνού Μπα. Στο 16ο λεπτό του κυριακάτικου (7/3) αγώνα με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ουσεϊνού Μπα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δύο λεπτά αργότερα έγινε αλλαγή με τον Τιάγκο Σίλβα. Λίγες μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League, η αγωνία σχετικά με την κατάσταση του Σενεγαλέζου στόπερ χτύπησε...κόκκινο.

Τα νέα ήταν ευχάριστα, καθώς ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε εκτός αγώνα περισσότερο για προληπτικούς λόγους και θα δώσει το παρών στο σπουδαίο ματς με τους «κανονιέρηδες» την Πέμπτη (11/3, 22.00). Αυτό που συνέβη με τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό φέρνει στο μυαλό τι του συνέβη πέρυσι στο ίδιο σημείο της σεζόν. Πριν από τη ρεβάνς με τη Γουλβς, πάλι για τους «16» του Europa League, είχε ενοχλήσεις στη μέση και μάλιστα έπαιξε στο Μολινό με ενέσεις. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν και τώρα χρειαστεί να κάνει ένεση, όμως και τότε είχε πόνους στη μέση, που τελικά δεν του στέρησαν τη συμμετοχή στον αγώνα του Γουλβερχάμπτον.

Μαζί με τον Παπασταθόπουλο ο Σενεγαλέζος θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο των μετόπισθεν απέναντι στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και σαφέστατα ο υπ'αριθμόν ένας στόχος είναι να διατηρηθεί απαραβίαστη η εστία. Υπενθυμίζεται ότι μετά την αλλαγή του Μπα, στη θέση του δίπλα στον Σωκράτη έπαιξε κόντρα στη Λαμία ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος αν παραστεί ανάγκη με την Άρσεναλ μπορεί να παίξει στόπερ, ως λύση ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα