Ολυμπιακός: Βγήκε κυρίως για προληπτικούς λόγους ο Μπα

Ολυμπιακός: Βγήκε κυρίως για προληπτικούς λόγους ο Μπα

Ολυμπιακός: Βγήκε κυρίως για προληπτικούς λόγους ο Μπα

bet365

Η πρώτη εικόνα που υπάρχει για τον Ουσεϊνού Μπα είναι πως δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και πως κυρίως βγήκε για προληπτικούς λόγους.
Ο Μπα βρέθηκε στο έδαφος μετά από ένα δυνατό σουτ που πήγε πάνω του και παρότι αρχικά σηκώθηκε στη συνέχεια ξαναέπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσε να συνεχίσει, πιάνοντας τη μέση του. Ουσιαστικά η μπάλα τον βρήκε με δύναμη στο κεφάλι και πέφτοντας χτύπησε.
Ο Αφρικανός με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου βγήκε εκτός γηπέδου και στο 18' μπήκε στη θέση του ο Τιάγκο Σίλβα.Σε πρώτη φάση από την ενημέρωση που προκύπτει από πλευράς Ολυμπιακού δεν φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό (οι πληροφορίες μιλούν για μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα). Η αλλαγή του στο Ολυμπιακός - Λαμία 3-0 έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους αλλά βέβαια θα τον ξαναδούν στον Ολυμπιακό ενόψει της Άρσεναλ. Να θυμίσουμε πάντως πως στο ματς με τη Λαμία παρουσίασε ξανά ενοχλήσεις στον ώμο του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα