Τα 5 bets της Κυριακής που ξεχωρίζουν στην Super League Interwetten

G-Betting G-Betting
Τα 5 bets της Κυριακής που ξεχωρίζουν στην Super League Interwetten

bet365

Το Σάββατο η G-Betting πήγε «τρένο» με 4/5 και μεγάλες αποδόσεις και συνεχίζει την Κυριακή με άλλες 5 επιλογές που μας κλείνουν το μάτι.

Και το Χ2 της ΑΕΛ σε απόδοση 2.00 μας πέρασε και ο ξερός 1 του ΠΑΣ στο 3.25 πέρασε αλλά και οι 2 επιλογές στο Περιστέρι! Η μοναδική απώλεια της G-Betting στα ματς του Σαββάτου ήταν το 2-3 γκολ στους Ζωσιμάδες μιας και το ματς κόλλησε στο 1-0.

Αλλα τρία ματς την Κυριακή για την Super League Interwetten, άλλες 5 επιλογές που ξεχωρίζουμε και φυσικά έχουμε και το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη.

Στις 15:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία. Οι «ερυθρόλευκοι» προφανώς και θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα άκομη βήμα προς τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου την ίδια ώρα που η Λαμία προφανώς θα δώσει μεγαλύτερη βάση στον... τελικό της Τετάρτης με την ΑΕΛ στο εξ αναβολής ματς.

Το over 3.5 το βρίσκουμε στο 2.35 ενώ θα αγοράσουμε και τη νίκη του Ολυμπιακού με διαφορά τριών τερμάτων στο 2.20.

Θυμίζουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου το ματς ανάμεσα στη Λαμία και τον Ολυμπιακό είχε λήξει 0-6.

Στις 17:15 υπάρχει το σημαντικό ματς στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο με τους γηπεδούχους να καίγονται για βαθμούς την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι.

Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πάμε στον 1 στο 2.15 και λόγω κινήτρου αλλά και γιατί ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται καλύτερος μέσα στο γήπεδό του.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι το under 1.5 γκολ και στα δύο ημίχρονα στο 1.95.

Κλείνουμε με το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. ΠΑΟΚ εναντίον Αρη και θα επιλέξουμε μόνο ένα σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Αυτό θα είναι ο 1 στο 1.80 με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει ξεκουράσει παίκτες μέσα στην εβδομάδα στη ρεβάνς με τη Λαμία σε αντίθεση με τον Αρη που έπαιξε στο... κόκκινο με τον Ολυμπιακό και ψυχολογικά έπεσε αρκετά με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός.

Οι επιλογές για τα ματς της Κυριακής

Ολυμπιακός-Λαμία

Παναιτωλικός-Βόλος

ΠΑΟΚ-Αρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting