Τα 5 bets στη Super League Interwetten με συνολική απόδοση 45.00!

G-Betting G-Betting
Τα 5 bets στη Super League Interwetten με συνολική απόδοση 45.00!

bet365

Η G-Betting επιστρέφει και ξεχωρίζει 5 επιλογές από τα 3 ματς της Super League Interwetten που θα γινουν το Σάββατο.

Προτελευταία αγωνιστική για την Super League Interwetten και η 25η στροφή έχει ανοιχτά ματς όπερ σημαίνει και μεγάλες αποδόσεις. Τρία ματς λοιπόν το Σάββατο με κρίσιμο αγώνα στο Ηράκλειο (ΟΦΗ-ΑΕΛ), ισορροπημένο παιχνίδι στο Περιστέρι (Ατρόμητος-Αστέρας) και ξανά ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα.

Στις 15:00 λοιπόν έχουμε το ΟΦΗ-ΑΕΛ. Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αγώνας μιας και μπορεί να κριθεί η παραμονή στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ μετράει οκτώ σερί ήττες στο πρωτάθλημα (!) και εννιά ματς χωρίς νίκη. Εάν δε νικήσει την ΑΕΛ μπλέκει για τα καλά όμως δεν μας πείθει αγωνιστικά ότι μπορεί να σπάσει το αρνητικό σερί.

Η ΑΕΛ έχει βελτιωθεί με τον Φέστα στον πάγκο και τις μεταγραφές, νίκησε τον Παναιτωλικό έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ και πήρε και ισοπαλία μέσα στο Περιστέρι. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η διπλή ευκαιρία στο Χ2 που την βρίσκουμε σε απόδοση 2.00 μας κάνει.

Στις 17:15 στο Περιστέρι βαθμολογικό ενδιαφέρον θα έχει μόνο ο Αστέρας Τρίπολης. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με εννιά ματς χωρίς ήττα και 7 νίκες σε αυτά. Ωστόσο ο Ατρόμητος προέρχεται από ένα κακό σερί ψάχνει για αντίδραση και σίγουρ θέλει θετικό αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό θα πάμε στο πιο safe του 2-3 γκολ στο ματς στο 1.90 αλλά και τα δύο ημίχρονα να είναι under 1.5 γκολ σε απόδοση 1.95.

Κλείνουμε με το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΣ προέρχεται από την ιστορική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού με δύο νίκες μάλιστα και πολλοί θα σκεφτούν ότι δε γίνεται και τρίτη. Όμως αγωνιστικά ο ΠΑΣ δείχνει καλύτερος σε εξαιρετική κατάσταση την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην εσωστρέφεια του.

Ετσι θα πάμε με το ρίσκο και τον 1 σε απόδοση 3.25 και ως δεύτερη επιλογή θα προτιμήσουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90.

Οι επιλογές για τα ματς της Κυριακής:

ΟΦΗ-ΑΕΛ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting