Σίμος: «Παραιτήθηκα γιατί πρέπει να γίνει μία αλλαγή» (vid)

Σίμος: «Παραιτήθηκα γιατί πρέπει να γίνει μία αλλαγή» (vid)

Gazzetta team
Σίμος: «Παραιτήθηκα γιατί πρέπει να γίνει μία αλλαγή» (vid)

bet365

O 42χρονος τεχνικός επισημοποίησε την αποχώρησή του από τον πάγκο των Κρητικών και τόνισε πως φεύγει με σκοπό να αλλάξει κάτι στην ομάδα
Την αποχώρησή του από τον πάγκο του ΟΦΗ επιβεβαίωσε ο Γιώργος Σίμος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Οπου οι Κρητικοί έχασαν με 3-2 και γνώρισαν την 9η σερί τους ήττα στο πρωτάθλημα. «Για πρώτη φορά θα ζητήσω την κατανόηση των δημοσιογράφων να μην απαντήσω στα ερωτήματα των δημοσιογράφων, δεν είναι και το πιο σημαντικό. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες και στον Διευθυντή Ποδοσφαίρου, έχω μεταφέρει ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή και η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Θα πω αυτό που είπα και στους παίκτες πως η ομάδα έχει τις ικανότητες, είμαι σίγουρος πως θα βγει από την δυσκολία στην οποία μπήκαμε μόνοι μας. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει, είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Ο σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό, θα ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στον οργανισμό ΟΦΗ. Δέθηκα τρομερά με αυτήν την ομάδα, η χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και εύχομαι τα καλύτερα». Κλείνοντας τόνισε πως «η ευθύνη είναι δική μου και για αυτόν τον λόγο η αλλαγή είναι το καλύτερο για την ομάδα και θα λειτουργήσει θετικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα