ΟΦΗ: Τέλος ο Σίμος (vid)

ΟΦΗ: Τέλος ο Σίμος (vid)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Τέλος ο Σίμος (vid)

bet365

Ο 42χρονος κόουτς έθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του ΟΦΗ μετά την 9η σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Αυτή φέρεται να έγινε αποδεκτή και οι εξελίξεις στον σύλλογο του Ηρακλείου «τρέχουν».
Ετοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο του ΟΦΗ έδειχνε ο Γιώργος Σίμος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, όπου οι Κρητικοί έχασαν με 3-2 και γνώρισαν την 9η σερί ήττα τους. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ο 42χρονος κόουτς έθεσε άμεσα την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου η οποία και έγινε αποδεκτή, κάτι που αυτόματα σηματοδοτεί εξελίξεις. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, άρα αναμένουμε τις εξελίξεις, ωστόσο στο «Γεντί Κουλέ» φαίνεται πως... τρέχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα