Προβληματισμός στην ΑΕΚ με Χιμένεθ

Προβληματισμός στην ΑΕΚ με Χιμένεθ

Προβληματισμός στην ΑΕΚ με Χιμένεθ

bet365

Η εικόνα της ΑΕΚ στον Βόλο και οι κινήσεις του Χιμένεθ από τον πάγκο έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στην Ένωση. Κουβέντα με τον Κονέ είχε ο Σεβιγιάνος τεχνικός

Η κάκιστη εμφάνιση της ΑΕΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και οι αποφάσεις του Μανόλο Χιμένεθ κατά τη διάρκεια του ματς, μπορεί να μην στοίχισαν την πρόκριση στην Ένωση, ωστόσο δημιούργησαν προβληματισμό στην ομάδα για τον Σεβιγιάνο τεχνικό.

Στην προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα, ο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ, κάτι βέβαια που αποτελεί μέρος της καθημερινότητας. Ωστόσο, στην ΑΕΚ έπειτα και από το ματς του Βόλου θέλουν να συζητήσουν με τον Χιμένεθ για να λύσουν το όποιο πρόβλημα υφίσταται.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την ΑΕΚ περιμένουν σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις στη συνέχεια. Τόσο στα πλέι οφ με αρκετά μεγάλα ματς, όπου η Ένωση θα πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να μην διακινδυνεύσει την έξοδο στην Ευρώπη, όσο και στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου βρίσκεται πλέον μετά τη χθεσινή πρόκριση.

Έτσι θα γίνουν κουβέντες με τον Χιμένεθ για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα ενόψει του κρίσιμου διαστήματος που ακολουθεί, με τον προβληματισμό πάντως τη δεδομένη στιγμή να είναι αυτό που επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα