Παναθηναϊκός: Το ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο!

Παναθηναϊκός: Το ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον... τελικό με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα όπου η ανατροπή και η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποτελούν μονόδρομο για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι! Στην αποστολή Σένκεφελντ και Σανκαρέ.

Το σημαντικότερο παιχνίδι έως τώρα στην σεζόν δίνει το βράδυ της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός (20.00, CosmoteSport1)! Μέχρι το επόμενο...

Το Τριφύλλι από την αρχή της χρονιάς είχε ως στόχο την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, οι ευνοϊκές κληρώσεις όπως ήταν λογικό έκαναν πιο ρεαλιστικές τις πιθανότητες αλλά πρώτα το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι θα πρέπει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση μετά την ήττα στο Αγρίνιο από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1!

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία τους για την ρεβάνς της Λεωφόρου χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής. Οι Σανκαρέ και Σένκεφελντ είχαν επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα από την Δευτέρα και είναι κανονικά στην διάθεση του Μπόλονι.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αργύρης Καμπετσής που ήταν βασικός κόντρα στην ΑΕΚ και ο Φακούντο Σάντσες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο 68χρονος κόουτς ανακάτεψε την τράπουλα και δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Προβάδισμα δείχνουν να έχουν οι: Διούδης, Χουάνκαρ, Μολό, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Νιάς, Σανκαρέ, Αϊτόρ, Νγκμπακοτό και Καρλίτος. Θέση διεκδικούν και οι Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης.

​*Ο Γιοάν Μόλο συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 25η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα