Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμοι Σανκαρέ και Σένκεφελντ!

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμοι Σανκαρέ και Σένκεφελντ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμοι Σανκαρέ και Σένκεφελντ!

bet365

Ο Γιουνούς Σανκαρέ και ο Μπαρτ Σένκεφελντ τέθηκαν στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για τον επαναληπτικό με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα!

Δύο σημαντικά χαρτιά θα έχει στην διάθεσή του και πάλι ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε στην προπόνηση της Δευτέρας τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Γιουνούς Σανκαρέ να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα και να είναι ετοιμοπόλεμοι!

Οι Πράσινοι προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ με εκείνους που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς της Κυριακής να κάνουν αποθεραπεία και το πρόγραμμα των υπολοίπων να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα