H G-Betting είχε 2/2 με Αστέρα και συνεχίζει με Παναθηναϊκό-ΑΕΚ

G-Betting G-Betting
H G-Betting είχε 2/2 με Αστέρα και συνεχίζει με Παναθηναϊκό-ΑΕΚ

bet365

Η G-Betting ρίσκαρε για ακόμα μια αγωνιστική και δικαιώθηκε εκ νέου και τώρα μπαίνει στα τέσσερα ματς της Κυριακής για την Super League Interwetten.

Εάν ο Σωτηρίου δεν χάριζε το γκολ της νίκης στον Απόλλωνα η G-Betting θα έκανε το απόλυτο το Σάββατο στην Super League Interwetten και με μεγάλες αποδόσεις. Ωστόσο και το 3/4 δεν είναι κακό πόσω μάλλον όταν στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ είχε 2/2 και με πρόβλεψη στο αουτσάιντερ.

Γιατί και το 1Χ διπλή ευκαιρία πέρασε εύκολα όπως φυσικά και το να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ο Αστέρας! Οσο για το ματς της Ριζούπολης πέρασε το 2-3 γκολ αλλά δεν πέρασε το ξερό Χ ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΟΦΗ.

Η Super League Interwetten όμως συνεχίζεται και σήμερα έχει 4 ματς.

Αρχή από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Στις 15:00 ο Αρης υποδέχεται τον μάλλον βαθμολογικά αδιάφορο Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη μιας και θέλουν να εκμεταλλευτούν και την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψουν στην 2η θέση.

Η πρώτη μας επιλογή πάει με το κίνητρο και τον άσο τον βρίσκουμε στο 1.63. Δεύτερη επιλογή μας στο συγκεκριμένο ματς θα είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90.

Στις 17:15 πάμε στη Λάρισα εκεί όπου η ΑΕΛ παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Φιλοξενεί τον Παναιτωλικό ο οποίος γνωρίζει πως εάν πάρει διπλό ουσιαστικά θα καταδικάσει την αντίπαλό του και ταυτόχρονα θ' αυξήσει τις πιθανότητές του για να γλιτώσει την προτελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

Τόσο η ΑΕΛ όσο και ο Παναιτωλικός με Φέστα και Δέλλα αντίστοιχα έχουν βελτιωθεί οπότε μιλάμε για ένα αμφίρροπο ματς.

Θεωρούμε οτι θα είναι ένα κλειστό ματς με ελάχιστες φάσεις λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και θα επιλέξουμε με αρκετό ρίσκο το under 1.5 γκολ στο ματς σε απόδοση 2.45!

Δεύτερη επιλογή (και μάλλον πιο safe) και τα δύο ημίχρονα να είναι κάτω από 1.5 γκολ σε απόδοση 1.80!

Τρίτο ματς της μέρας αυτό ανάμεσα στην Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Λαμία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ο ΠΑΣ έχει μια απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις και ταυτόχρονα σκέφτεται και της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκού.

Με ρίσκο κι εδώ θα επιλέξουμε τον 1 της Λαμίας σε απόδοση 2.65 ως πρώτη επιλογή και ως δεύτερη το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

Τελευταίο ματς την Κυριακή το αθηναϊκό ντέρμπι. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Εξαιρετικά δύσκολο ματς για πρόβλεψη. Φαίνεται να υπάρχει μια ισορροπία τρόμου και γι' αυτό πρώτη και μοναδική μας επιλογή θα είναι η ισοπαλία σε απόδοση 3.10.

Αμφότερες οι ομάδες θα μείνουν μέσα στο στόχο τους που δεν είναι άλλος μια θέση στην πρώτη τετράδα η οποία (λογικά) θα οδηγήσει στην Ευρώπη.

Οι επιλογές μας για τα ματς της Κυριακής

Αρης-Ατρόμητος

ΑΕΛ-Παναιτωλικός

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting