H G-Betting προτείνει: Με την έκπληξη στην Τρίπολη

G-Betting G-Betting
H G-Betting προτείνει: Με την έκπληξη στην Τρίπολη

bet365

Η G-Betting επιστρέφει με την Super League Interwetten και στέκεται στη Ριζούπολη με το κίνητρο του ΟΦΗ και στην Τρίπολη στην απόδοση.

Οδεύουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten μιας και βρισκόμαστε στην 24η αγωνιστική. Μία αγωνιστική με σημαντικά ματς, ανοιχτά ματς και πάμε να δούμε τι υπάρχει στο μενού για το Σάββατο.

Δύο ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτό στην Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΟΦΗ και αυτό στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ.

Αρχη από την Ριζούπολη. Στις 17:15 ο Απόλλωνας υποδέχεται τον ΟΦΗ. Ενας ΟΦΗ ο οποίος έχει μπλέξει για τα καλά. Oι Κρητικοί μετράνε 7 σερί ήττες (!) και οκτώ ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα! Ναι μεν όλα θα κριθούν στα play out αλλά ο ΟΦΗ πρέπει να αρχίσει να παίρνει πάλι βαθμούς.

Ομως και ο Απόλλωνας δεν έχει ξεμπερδέψει 100% αλλά έχει μια απόσταση ασφαλείας. Οι γηπεδούχοι έχουν 22 βαθμούς και ο ΟΦΗ 19 ενώ η προτελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ είναι ο Παναιτωλικός με 17.

Η ισοπαλία δείχνει ένα σημείο που κάνει και στους δύο όποτε θα είναι και η πρώτη μας επιλογή σε απόδοση 3.00.

Ως δεύτερη επιλογή θα πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90.

Στις 19:30 έχουμε το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Εχουν 8 ματς χωρίς ήττα με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Και όπως στο ΟΑΚΑ πήγαμε με τον Αστέρα έτσι θα κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ.

Το 1Χ διπλή ευκαιρία πληρώνει καλά (2.15) και θα το επιλέξουμε.

Συνεχίζουμε στο ματς με το να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ο Αστέρας Τρίπολης σε απόδοση 1.83!

Οι επιλογές μας για τα ματς του Σαββάτου

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting