Σιμάνσκι στον ΟΠΑΠ: «Θέλω να σκοράρω και στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Gazzetta team
Σιμάνσκι στον ΟΠΑΠ: «Θέλω να σκοράρω και στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Για τα δύο γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την συνολική απόδοσή του αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (28/02, 19:30), μίλησε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι στην κάμερα του OΠΑΠ.

Ο Πολωνός μέσος ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Ένωσης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (2-2) την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ήταν αυτός ο οποίος είχε «σφραγίσει» τη νίκη για την ομάδα του με την ΑΕΛ (2-4).

Μιλώντας στην κάμερα του ΟΠΑΠ, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα γκολ με Αστέρα Τρίπολης:

«Νομίζω ότι χρειαζόμουν χρόνο για να συνέλθω μετά από τον τραυματισμό. Επιασα ρυθμό, ξεκίνησα να παίζω 90λεπτα και ένιωσα μεγαλύτερη σιγουριά. Αυτό που με βοηθά πολύ είναι ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται».

Για τα προβλήματα στην άμυνα:

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει μία αιτία. Πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο πάνω στα παιχνίδια, να δουλέψουμε πολύ περισσότερο στις προπονήσεις. Να το λάβουμε υπόψη μας και να προσπαθήσουμε να το μεταφέρουμε στα παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι στις προπονήσεις όπως δουλεύουμε και να κάνουμε ό,τι μας λέει ο προπονητής μας, τότε στους επόμενους αγώνες δεν θα δεχόμαστε τόσα γκολ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαι αισιόδοξος. Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα ντέρμπι. Είχα τη χαρά να παίξω σε διάφορα ντέρμπι στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για εμας. Θεωρώ ότι αν δώσουμε τα πάντα, αν ο κάθε παίκτης είναι 100% προετοιμασμένος, τότε θα νικήσουμε στον συγκεκριμένο αγώνα. Πιστεύω σε εμάς, πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω σε κάθε παίκτη. Εχουμε μία πολύ καλή ομάδα».

Αν θα σκοράρει και στη Λεωφόρο:

«Φυσικά και θα ήθελα να βάλω γκολ. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει γκολ. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα».

Για τους στόχους της ΑΕΚ:

«Αν σε κάθε αγώνα δίνουμε το 100% και επικεντρωνόμαστε στη νίκη τότε θα είμαστε σε θέση να κερδίσουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε στο πρωτάθλημα στην υψηλότερη δυνατή θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα