Ολυμπιακός - Άρης: Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Σωκράτης και αποχώρησε

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Άρης: Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Σωκράτης και αποχώρησε

bet365

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Άρη, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στο κεφάλι και τον δεξιό ώμο και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ο Παπασταθόπουλος αρχικά βγήκε για λίγο εκτός αγωνιστικού χώρου μετά από χτύπημα στο σαγόνι. Ο Σα έκανε άστοχη έξοδο, ο Σεμέδο προσπάθησε να απομακρύνει με κεφαλιά, αλλά στη συνέχεια στην προσπάθειά του να σώσει το αυτογκόλ με ψαλιδάκι χτύπησε στο πρόσωπο τον Σωκράτη, ο οποίος γλίτωσε το αυτογκόλ (θα ισοφάριζε 1-1 ο Αρης) με κεφαλιά επί της γραμμής!

Ο Παπασταθόπουλος βγήκε εκτός και συζητούσε με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, ενώ φαινόταν πως ζαλιζόταν. Ο Έλληνας στόπερ έπειτα ξαναπέρασε για λίγο στο ματς, ωστόσο δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Ήταν ακόμα μια αναγκαστική αλλαγή για τον Πέδρο Μαρτίνς στο ματς μετά από εκείνη του Βρουσάι, ο οποίος έφυγε με φορείο στο 20'.

Κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου ή μετά τη λήξη του ματς αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον τραυματισμού του διεθνή στόπερ. Στη θέση του Παπασταθόπουλου πέρασε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα