ΟΦΗ: Με Σολίς και Μπαλογιάννη στα Γιάννενα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Με Σολίς και Μπαλογιάννη στα Γιάννενα

bet365

Με τους Σολίς και Μπαλογιάννη θα ταξιδέψει η αποστολή του ΟΦΗ, στα Γιάννενα για το παιχνίδι της Κυριακής (21/02, 17:15).

Ο Γιώργος Σίμος μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς ξεπεράσαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής (21/02, 17:15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννου, Σαρδινέρο, Βούρος, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Σελίμοβιτς, Σακόρ, Βαζ αλλά και ο τιμωρημένος Μεγιάδο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Μαρινάκη, Στάρτζεον, Νέιρα, Σόουζα, Σολίς, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Γιαννούλη, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Καστάνιος, Ντε Γκούζμα, Κοροβέση και Σουρνάκη.

Η αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League με τον ΠΑΣ...

Δημοσιεύτηκε από OFI Crete F.C. στις Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα