ΟΦΗ: Μπήκε ο Σολίς, στην τελική ευθεία ενόψει Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ: Μπήκε ο Σολίς, στην τελική ευθεία ενόψει Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Μπήκε ο Σολίς, στην τελική ευθεία ενόψει Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Νασαρένο Σολίς τίθεται ξανά στη διάθεση του Γιώργου Σίμου, βγάζοντας όλο το κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή.

Ο ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή. Ο Σολίς το μεσημέρι της Παρασκευής έβγαλε όλο το πρόγραμμα και επιστρέφει στη διάθεση του Σίμου.

Ο Αντριάν Σαρδινέρο ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με τους Πραξιτέλη Βούρο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Αντίλ Ναμπί και Βαχίντ Σελίμοβιτς να κάνουν θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Βαγιέμπα Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους, τακτικής με τελειώματα, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν την αναχώρηση για τα Γιάννενα, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (20/2), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα