Ολυμπιακός: Τα νέα συμβόλαια των Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Μασούρα

Ολυμπιακός: Τα νέα συμβόλαια των Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Μασούρα

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Τα νέα συμβόλαια των Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Μασούρα

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε μόνο στην επέκταση των συμβολαίων αλλά επιβράβευσε και τους παίκτες με σημαντικές αυξήσεις. Πόσα θα παίρνουν οι τρεις που ανακοινώθηκαν χθες.

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Λειψία - Άουγκσμπουργκ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Οι τζίφρες είχαν πέσει εδώ και μερικούς μήνες. Ο Ολυμπιακός ήθελε να «δέσει» και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος είχε μεγάλη πρόταση από το Κατάρ, και τον Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος είχε δεχθεί ασφυκτικό πρέσινγκ από την Μπενφίκα τον Σεπτέμβριο αλλά και τον Γιώργο Μασούρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» το έπραξαν αυτό με συνολικά 11 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, αλλά στεκόμαστε στους 3 συγκεκριμένους των οποίων οι ανανεώσεις ανακοινώθηκαν κι επίσημα την Πέμπτη (11 Φεβρουαρίου).

Και προφανώς στην χρονική επέκταση του συμβολαίου υπάρχει και η οικονομική επιβράβευση!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί για παράδειγμα γίνεται με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Super League. Ο Μαροκινός φορ από το 1.500.000 ευρώ που λάμβανε ετησίως με το νέο συμβόλαιο θα βάζει στο τραπεζικό του λογαριασμό 2.000.000 ευρώ!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο από τις 600.000 ευρώ ανεβαίνει στο 1.000.000 ευρω! Σχεδόν διπλασιαμός για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

Κοντά στον διπλασιασμό και η αύξηση του Γιώργου Μασούρα ο οποίος θα λαμβάνει με το νέο του συμβόλαιο σχεδόν 450.000 ευρώ τον χρόνο!

Θυμίζουμε πως το πρωί της Παρασκευής, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την επέκταση του Μαντί Καμαρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα