Χριστοβασίλης: «Ο αγωνιστικός χώρος έχει υπάρξει και σε χειρότερη κατάσταση»

Gazzetta team
Χριστοβασίλης: «Ο αγωνιστικός χώρος έχει υπάρξει και σε χειρότερη κατάσταση»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε εκ νέου τις ενστάσεις του για τη μη διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό
Για τη μη διεξαγωγή της σημερινής (11/2) αναμέτρησης του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, αλλά και την αλλαγή έδρας του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, μίλησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο Metropolis. Οπου και εξέφρασε τις ενστάσεις του για το ότι δεν έγινε το ματς με το «τριφύλλι». «Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι σε προηγούμενα ματς που έχουμε δώσει εδώ. Και ο διαιτητής πήρε μια απόφαση χωρίς να βγει στο γήπεδο, το τι θα συμβεί μετά από μια ώρα είναι άλλο. Δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Δεν προλαβαίνει το γήπεδο να στεγνώσει το υπέδαφος όταν για ώρες βρέχει ασταμάτητα. Και εμείς και ο Παναθηναϊκός από την μέρα της κλήρωσης και μετά είχαμε ζητήσει να γίνει σε άλλη έδρα το ματς, όμως η ΕΠΟ αρνήθηκε. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Μας είπε για νομικούς λόγους δεν ήταν κάτι τέτοιο εφικτό να γίνει. Με το που ήρθαμε στο γήπεδο σήμερα φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν περίπου όπως με το ματς με τον Άρη. Το θετικό σήμερα ήταν ότι δεν έβρεχε. Αν το ξεκινούσε, δεν θα το διέκοπτε ο διαιτητής. Αν γινόταν σήμερα το ματς με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο τάπητας μέχρι τον Νοέμβριο ήταν πολύ καλός, αλλά οι καιρικές συνθήκες προκάλεσαν αυτή την εικόνα που είδαμε σήμερα», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του «Αγιαξ της Ηπείρου».
Και μετά αναφέρθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», που ορίστηκε τελικά στο γήπεδο του Ατρόμητου. «Από χθες το πρωί ξεκίνησε αυτό γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε κανονικά σήμερα με τον Παναθηναϊκό. Επειδή ξέρουμε ότι ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος ζητήσαμε τόσο εμείς, όσο και ο ΠΑΟΚ να παίξουμε σε άλλο γήπεδο και τελικά η Σούπερ Λιγκ δέχτηκε το αίτημά μας. Πρέπει να προσέχουμε και τους παίκτες μας, αλλά και των αντιπάλων μας».
Για τον ίδιο και το μέλλον του στον ΠΑΣ, σχολίασε ότι ««είμαι 15 χρόνια στο ποδόσφαιρο, όμως περνάνε τα χρόνια. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι, αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή εμείς είμαστε εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα