ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Οριστική αναβολή του αγώνα!

Κώστας Ζάλιαρης
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Οριστική αναβολή του αγώνα!

bet365

Η απόφαση ελήφθη και το πρώτο ματς του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αναβάλλεται λόγω της κάκιστης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Προγραμματίζεται για νέα ημερομηνία κι όχι για την επόμενη μέρα.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η νεροποντή των τελευταίων δυο ημερών στα Γιάννενα, οδήγησε στην αναβολή της πρώτης αναμέτρησης του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, η λάσπη υπήρχε παντού, αρκετά σημεία στο γρασίδι, όπως είδε και το τιμ των διαιτητών αλλά και ο Λάζλο Μπόλονι που βγήκε να πατήσει το χορτάρι, ήταν σε τέτοια κατάσταση που εγκυμονούσε κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές.

Η απόφαση ελήφθη και είναι η αναβολή, δίχως να είναι γνωστό αν θα μπορέσει να φύγει και άμεσα από εκεί ο Παναθηναϊκός λόγω των καιρικών συνθηκών, με το ματς να προγραμματίζεται για νέα ημερομηνία.

Στην προκειμένη πρυτάνευσε η λογική από τη στιγμή που θα μπορούσε να διατρέξει κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα κάποιου ποδοσφαιριστή με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και τις λάσπες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα