Άρης: Εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή για το ban της FIFA

Άρης: Εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή για το ban της FIFA

Gazzetta team
Άρης: Εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή για το ban της FIFA

bet365

Εκδικάστηκε σήμερα (8/2) στο CAS η προσφυγή που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης κατά της απόφασης απαγόρευσης μεταγραφών που της επέβαλε η FIFA για την υπόθεση μεταγραφής του Φιορίν Ντουρμισάι.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε επιβάλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο στην ΠΑΕ Άρης λόγω της μεταγραφής του Φιορίν Ντουρμισάι τον Γενάρη του 2020 καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε ότι οι «κίτρινοι» δεν συμβιβάστηκαν με την πρώτη ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που τους είχε επιβληθεί λόγω οφειλών σε παίκτες της παλιάς εταιρίας.

Η ΠΑΕ Άρης προσέφυγε στο CAS με σκοπό την ανατροπή αυτής της απόφασης έχοντας δύο επιχειρήματα. Καταρχήν, δεν είχε ενημερωθεί για την πρώτη ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που της είχε επιβληθεί και δεύτερον, ότι ακολούθησε την προβλεπόμενη και νόμιμη διαδικασία μέσω της οποίας η ΕΠΟ είχε προχωρήσει στην έκδοση δελτίου στον ποδοσφαιριστή. Ως εκ τούτου, δεν φέρει καμία ευθύνη, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται και από την επιβολή προστίμου (470.000 ελβετικά φράγκα) που επιβλήθηκε στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Αυτές τις θέσεις διατύπωσαν εκ νέου οι «κίτρινοι» στη σημερινή (8/2) εκδίκαση της υπόθεσης και φυσικά περιμένουν πλέον την απόφαση του CAS καθώς αυτή θα καθορίσει αν η ΠΑΕ Άρης θα έχει το δικαίωμα των μεταγραφών την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Θυμίζουμε ότι άρθηκε η πρώτη ποινή απαγόρευσης μεταγραφών έπειτα από τις συμφωνίες για τον διακανονισμό της οφειλής μεταξύ των «κίτρινων» με τους πρώην ποδοσφαιριστές που είχαν στα χέρια τους τελεσίδικες αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα