Μπέος: «Ρε Κούγια ας είχες πληρώσει. Ποιος σου φταίει;»

Gazzetta team
Μπέος: «Ρε Κούγια ας είχες πληρώσει. Ποιος σου φταίει;»

bet365

Ο πρόεδρος και δήμαρχος του Βόλου αναφέρθηκε στο ζήτημα της μη διεξαγωγής του πρόσφατου αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΛ

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Βόλος είναι από τις ομάδες που πήραν «θέση» στη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης Λαμία-ΑΕΛ και μάλιστα ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της ΕΠΟ, με αφορμή πως θεωρεί ότι διευκόλυνε τους «βυσσινί». Ο πρόεδρος της ομάδας αλλά και Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος, μίλησε για το ζήτημα στο Metropolis. «Τόσο εγώ, αλλά και πολλοί παράγοντες υπάρχουν στιγμές που μπορεί να έχουμε μία οικονομική δυσκολία. Θα έλεγα, λοιπόν, ότι είναι θετικό η ΕΠΟ να δείχνει μία κατανόηση. Άλλο αυτό και άλλο αυτό που συμβαίνει. Ήμουν πολέμιος μίας διαφθοράς. Αυτό που ζούμε επί Γραμμένου είναι τόσο λυπηρό, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Είναι ανίκανοι. Οι άλλοι λειτουργούσαν για συγκεκριμένα συμφέρονται, αυτοί δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, και είναι έρμαια στον κάθε Καραπαπά και του Κούγια», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Εδώ γινόταν όργια. Χαμός. Πήρε πουθενά θέση; Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι. Αυτή είναι η αλήθεια. Στην ΕΠΟ πηγαίνει για να πηγαίνει. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα δώσει λύσεις, είναι yes man. Έδωσε ο Κούγιας μία επιταγή το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, και την πλήρωσε τον Δεκέμβριο. Δηλαδή εμείς που πληρώσαμε ήμασταν μα....ς; Ερχόμαστε εδώ, έδωσε επιταγή με ημερομηνία 19 Ιανουαρίου. 27 έπρεπε να σφραγιστεί. Γιατί δεν το κατήγγειλες στις 28; Σε αυτό το κομμάτι ο Κούγιας έχει δίκιο. Θα πω και το άλλο όμως. Ρε Κούγια ας είχες πληρώσει. Ποιος σου φταίει; Υπάρχει κάποιο κενό, δεν είμαι κατά του Κούγια, είμαι κατά της ΕΠΟ σε αυτό. Δεν πρέπει να υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Εδώ 800 ευρώ δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο στην Τρίπολη. Είχε... παίξει στη θεατρική παράσταση δεν πληρώνω, δεν πληρώνω, δεν πληρώνω. Αυτός είναι ο Κούγιας. Εν τέλει δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς Κούγια. Το Σαββατοκύριακο τον λυπήθηκα γιατί προσπαθούσε να κάνει το άσπρο-μαύρο. Έβγαινε παντού, να πει τι; Πλήρωσε τα ρε...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα