Αρης: Ενα κουβάρι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, πανηγυρίζουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ (pics-vid)

Gazzetta team
Αρης: Ενα κουβάρι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, πανηγυρίζουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ (pics-vid)

bet365

Παίκτες και προπονητικό τιμ του Αρη έγιναν ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας τη σπουδαία νίκη επί της Ενωσης.

Δεν ήταν η πρώτη, δεν ήταν η δεύτερη... Ηταν η έβδομη (!) εκτός έδρας εφετινή νίκη του Αρη, αλλά πανηγυρίστηκε περισσότερο απ΄όλες! Περισσότερο και από τη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο τον περασμένο Οκτώβριο.

Παίκτες και προπονητικό τιμ έγιναν μια αγκαλιά, ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπικού Σταδίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης εναντίον της ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας τη σπουδαία επικράτηση επί της Ενωσης με 2-0, που φέρνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα