ΑΕΛ: «Πληρώσαμε το υπόλοιπο, αν μας είχε ενημερώσει η ΕΠΟ θα είχαμε εξοφλήσει το χρέος» (pic)

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Πληρώσαμε το υπόλοιπο, αν μας είχε ενημερώσει η ΕΠΟ θα είχαμε εξοφλήσει το χρέος» (pic)

bet365

Οι «βυσσινί» δημοσιοποίησαν την εξόφληση της επιταγής που σφραγίστηκε και οδήγησε στην απόφαση για την ανάκληση των 10 δελτίων τους.
Η ανάκληση των δελτίων της ΑΕΛ που οδήγησε στη μη διεξαγωγή του σημερινού (6/2) της αγώνα με τη Λαμία, οφειλόταν σε ανεξόφλητη επιταγή προς την ΕΠΟ. Οι «βυσσινί» με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως προχώρησαν σε εξόφλησή της και μάλιστα δημοσιοποίησε στοιχεία που αφορούν την κατάθεση των χρημάτων.
Παράλληλα η ΑΕΛ τόνισε πως στον συγκεκριμένο λογαριασμό υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο, άρα εάν ενημερώνονταν στον κάμπο για την ύπαρξη επιταγής που θα σφραγιστεί, τότε και θα κατέβαλαν άμεσα το αντίτιμο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«H ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω winbanking, μόλις ο οικονομικός διευθυντής κ. Χριστακόπουλος επέστρεψε στην Λάρισα από την Λαμία, από τον τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Π.Ο. το ποσό των 24.000€ και εξόφλησε την περιβόητη επιταγή, που το βρώμικο κύκλωμα στην Ε.Π.Ο. χρησιμοποίησε ως αιτιολογία για να ανακαλέσει δύο ώρες, πριν από την έναρξη του αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ, τα δέκα δελτία των επίλεκτων διεθνών ποδοσφαιριστών μας, για να μην αγωνισθούν στον σημερινό αγώνα.
Στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Τράπεζα Πειραιώς υπάρχουν και μέχρι αυτή την στιγμή 34205,19€ και εφόσον ενημερωνόμασταν από την Ε.Π.Ο., όπως συνήθως μας ενημέρωναν όλα αυτά τα χρόνια για την σφράγιση μιας μεταχρονολογημένης επιταγής, δεν θα είχαμε κανένα λόγο να μην την εξοφλήσουμε.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τα στοιχεία που αποδεικνύουν το υπόλοιπο των διαθεσίμων χρημάτων στο λογαριασμό της, καθώς και το καταθετήριο που αποδεικνύει, ότι από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα ότι από τον λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς κατατέθηκαν πριν από λίγο τα χρήματα στον λογαριασμό της Ε.Π.Ο..
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένο και ο οποίος δεν απαντά στις κλήσεις του, αλλά και με τον εκτελεστικό γραμματέα της Ε.Π.Ο. κ. Δέδε, ο οποίος επίσης δεν απαντά.
Στον Δέδε ο κ. Κούγιας απέστειλε γραπτό μήνυμα το περιεχόμενο του οποίου θα δημοσιοποιήσουμε αύριο εφόσον ο Δέδες δεν επικοινωνήσει με τον κ. Κούγια.
Ο μόνος ο οποίος απήντησε στις κλήσεις του κ. Κούγια είναι ο Ταμίας της Ε.Π.Ο. κ. Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος και εξέφρασε την έκπληξη του για την σφράγιση αυτής της επιταγής, διαβεβαιώνοντας τον κ. Κούγια ότι ενώ αυτός είναι ο μόνος αρμόδιος να δώσει εντολή για την σφράγιση της επιταγής, αφού προηγουμένως ενημερωθεί η ΠΑΕ και είτε δεν την αντικαταστήσει, είτε δεν την εξοφλήσει, αυτός δεν έδωσε καμία εντολή και ότι έγινε, έγινε με εντολή του Αλέξη Δέδε, χωρίς ποτέ αυτός να ενημερωθεί και να το εγκρίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα