Ολυμπιακός: Τέσσερις κρούσεις από τη Βραζιλία για τον Ραφίνια

Ολυμπιακός: Τέσσερις κρούσεις από τη Βραζιλία για τον Ραφίνια

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τέσσερις κρούσεις από τη Βραζιλία για τον Ραφίνια

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει ήδη τέσσερις κρούσεις από την πατρίδα του, εκ των οποίων είναι και οι Κοριτίμπα και Φλαμένγκο. Το σχόλιο του αντιπροέδρου της Φλαμένγκο.
Ο Ραφίνια, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας του, πρόκειται να γυρίσει στην ομάδα της Φλαμένγκο για τη συνέχεια της καριέρας του, αφήνοντας έτσι τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο παίκτης πήρε θέση για το θέμα της Φλαμένγκο.
Όμως υπάρχει και συνέχεια. Ο 35χρονος μπακ έχει χρονικό περιθώριο να κλείσει σε ομάδα της Βραζιλίας και ενώ έχει ήδη στα χέρια του 4 κρούσεις. Οι δύο εξ αυτών είναι των Κοριτίμπα και Φλαμένγκο (κατά άλλες πηγές η Κοριτίμπα - που είχε τονίσει πως θα ενδιαφερθεί και θα ασχοληθεί μαζί του εφόσον αποχωρούσε από τους Πειραιώτες - έχει τον πρώτο λόγο). Πάντως ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, μιλώντας στο δίκτυο LANCE δεν θέλησε να κάνει σχεδόν κανένα σχόλιο. «Εμείς έχουμε ρόστερ», αρκέστηκε να πει. Η ουσία είναι πως ο Ραφίνια παραμένει σε καθεστώς αποχώρησης από τον Ολυμπιακό και το πιθανότερο παραμένει να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα του καφέ. Ενδεχομένως οι τελικές εξελίξεις να πάνε για την άλλη εβδομάδα (δηλαδή να κλείσει σε βραζιλιάνικο σύλλογο την ερχόμενη εβδομάδα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα