Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Ραφίνια γυρίζει στη Φλαμένγκο»

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Ραφίνια γυρίζει στη Φλαμένγκο»

Δημήτρης Τομαράς
Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Ραφίνια γυρίζει στη Φλαμένγκο»

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας του, αφήνει τον Ολυμπιακό για να γυρίσει στην ομάδα της Φλαμένγκο για τη συνέχεια της καριέρας του.
Όπως είχατε διαβάσει και νωρίτερα στο Gazzetta.gr ο Βραζιλιάνος μπακ δεν χωράει πλέον στα αγωνιστικά πλάνα των Πειραιωτών και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κυρίως στη χώρα του. Είχαμε σταθεί επίσης στο ενδεχόμενο να επιδιώξει να ασχοληθεί ξανά μαζί του η Φλαμένγκο. Σύμφωνα με τα τελευταία χρονικά ρεπορτάζ από τη χώρα του καφέ ο Ραφίνια γυρίζει στη Φλαμένγκο.
Την ομάδα από την οποία τον απέκτησε ως ελεύθερο το καλοκαίρι ο πειραϊκός σύλλογος. Ο Ραφίνια είχε στη Φλαμένγκο 40 ματς με 8 ασίστ. Χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ Γκουστάβο Ενρίκε μετέδωσε πως ο παίκτης το σκέφτεται πολύ σοβαρά και ότι είναι ιδιαίτερα πιθανό να προχωρήσει αυτή η επιστροφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα