ΠΑΟΚ: Το ανοικτό «παράθυρο» και η μεταγραφή στο… 90’!

ΠΑΟΚ: Το ανοικτό «παράθυρο» και η μεταγραφή στο… 90’!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το ανοικτό «παράθυρο» και η μεταγραφή στο… 90’!

bet365

Η παράταση κατά μια ημέρα, λόγω αργίας, αφήνει ανοικτό το «παράθυρο» για μια τελευταία κίνηση του ΠΑΟΚ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Άλλωστε, ο Γκαρσία το’ πε: «Ποτέ δεν ξέρεις…».

O ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό την απόκτηση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ευρεία νίκη του «Δικεφάλου» με 5-0 άφησε ανοικτό το… «παράθυρο» για μια ακόμη «ένεση» ενίσχυσης του ρόστερ.

Όπως όλα δείχνουν οι «ασπρόμαυροι» ψάχνονται ως το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για να κλείσουν, προφανώς, έναν ποδοσφαιριστή στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

«Ποτέ δεν ξέρεις», παραδέχθηκε ο Ουρουγουανός τεχνικός του «Δικεφάλου» απαντώντας σε σχετική ερώτηση περί μεταγραφών, που δεν ολοκληρώνονται το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, αλλά θα παραταθούν κατά μια ημέρα.

Ο λόγος της παράτασης έχει να κάνει με το γεγονός ότι η τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έχει πέσει Κυριακή, μια μέρα που στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες είναι αργία και δεν λειτουργεί καμία υπηρεσία, ενώ οι περισσότερες ομοσπονδίες είναι κλειστές.

«Μερικές φορές υπάρχουν κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα. Χρειαζόμαστε υπομονή, να μην κάνουμε μεταγραφές μόνο για να πούμε ότι τις κάναμε. Να μειώσουμε την πιθανότητα λάθους στις μεταγραφές», συμπλήρωσε ο Γκαρσία.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε και με την αλλαγή στο φινάλε του πρώτου μέρους, ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την παρουσία του Ντάγκλας Αουγκούστο. Με τον Άντερσον Εσίτι να έχει φύγει δανεικός στην τουρκική Γκιόζτεπε, στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο νεαρός Χάρης Τσιγγάρας και κατ’ ανάγκη παίζουν σε... χαμηλότερες στροφές ως αμυντικοί μέσοι οι Ελ Καντουρί και Σβαμπ.

«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε σε ποια κατάσταση είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές, σίγουρα τους λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός», είπε ο 43χρονος τεχνικός αναφορικά με το πότε υπολογίζει να έχει διαθέσιμους τους Καγκάβα, Μπάμπα και Μπράντονιτς.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουν γίνει έξι προσθήκες ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για τις επιστροφές των Ουάρντα (ΝΠΣ Βόλος) και Λάμπρου (Τβέντε), την απόκτηση του δανεικού από την Κλαμπ Μπριζ, Μάικλ Κρμέντσικ, τη σπουδαία μεταγραφή του ελεύθερου Σίντζι Καγκάβα και ο δανεισμός του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα από την Τσέλσι.

Εκτός από τους έξι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Τούμπα, υπήρχαν και τρεις αποχωρήσεις, όλες με τη μορφή δανεισμού, από την ομάδα. Ο λόγος για τους Γιαννούλη (Νόριτς), Εσίτι (Γκιόζτεπε), Μπίσεσβαρ (Απόλλων Λεμεσού).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα