Γκαρσία: «Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο μέρος, ανεβάσαμε στροφές στο δεύτερο» (vid)

Gazzetta team
Γκαρσία: «Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο μέρος, ανεβάσαμε στροφές στο δεύτερο» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης επί του Παναιτωλικού, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιας τελευταίας μεταγραφικής κίνησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA:

«Εμείς πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε μια κάποια νευρικότητα. Από την άλλη ο αντίπαλος όταν είχε την κατοχή, δεν έκανε κάποια ευκαιρία. Σίγουρα ανεβάσαμε τις στροφές μας στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος για την λειτουργεία της ομάδας, παίξανε όλοι καλά. Παραδείγματος χάρη ο Περέιρα. Είμαι ικανοποιημένος από όλη την ομάδα».

Για την αλλαγή του Αουγκούστο: «Θα έλεγα ότι ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: είχε κάρτα και ήταν επικίνδυνο αλλά ήταν και μια κίνηση τακτικής και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν».

Για τους νέους παίκτες: «Από την στιγμή που είναι εδώ πάει να πει ότι έχουν την δυναμική για να βοηθήσουν την ομάδα αλλιώς δεν θα ήταν εδώ. Υπάρχει ένα πλάνο για χρησιμοποίηση τους, προσπαθούμε να φτιάξουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα για να τους έχουμε γρήγορα στην ομάδα. Εκτός αυτού προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε ανταγωνιστική την ομάδα».

Για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές: «Ποτέ δεν ξέρεις, πάντα υπάρχουν κινήσεις της τελευταίας στιγμής η αλήθειά είναι ότι εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και χρειαζόμαστε την υπομονή και να μην κάνουμε μεταγραφές μόνο για να λέμε. Πρέπει να ελαττώσουμε τις πιθανότητας λάθους στις κινήσεις μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα