«Ελεύθερος ο Νγκαμπακοτό, συνεχίζει στον Παναθηναϊκό»

«Ελεύθερος ο Νγκαμπακοτό, συνεχίζει στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
«Ελεύθερος ο Νγκαμπακοτό, συνεχίζει στον Παναθηναϊκό»

bet365

Η Γκινγκάμπ με επίσημη ανακοίνωσή της, αναφέρει πως ο Γενί Νγκμπακοτό έμεινε ελεύθερος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γενί Νγκμπακοτό έρχεται για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr, και μετά τον αθλητικό διευθυντή της Γκινγκάμπ και ο γαλλικός σύλλογος επιβεβαίωσε την εξέλιξη το μεσημέρι της Κυριακής με επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Το Σάββατο, ο Γενί Νγκμπακοτό έλυσε το συμβόλαιο του, ο οποίο έληγε σε πέντε μήνες με τη Γκινγκάμπ, ώστε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι 5ος στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ce samedi, Yeni Ngbakoto a été libéré des cinq mois de contrat qui le liait encore à En Avant. La condition préalable à sa signature avec le club grec du Panathinaïkós d'Athènes actuel 5e de première division.

Δημοσιεύτηκε από En Avant Guingamp στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα