«Συμφωνήσαμε με τον Παναθηναϊκό, ο Νγκμπακοτό πάει στην Αθήνα»

«Συμφωνήσαμε με τον Παναθηναϊκό, ο Νγκμπακοτό πάει στην Αθήνα»

Νίκος Αθανασίου
«Συμφωνήσαμε με τον Παναθηναϊκό, ο Νγκμπακοτό πάει στην Αθήνα»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκινγκάμπ, Μαρκ Ριβοαλάν, μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και ότι ο Γενί Νγκμπακοτό έμεινε ελεύθερος το πρωί του Σαββάτου και ταξιδεύει άμεσα για την Αθήνα.

Ο χρόνος τελειώνει και ο Παναθηναϊκός εκτός από κεντρικό μέσο θα αποκτήσει και εξτρέμ, ικανοποιώντας στον απόλυτο βαθμό τα «θέλω» του Λάζλο Μπόλονι. Ο Γενί Νγκαμπακοτό είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει προχωρήσει το «τριφύλλι», όπως και αυτή του Στίβεν Μεντόζα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα δηλώνει ο αθλητικός διευθυντής της Γκινγκάμπ στο gazzetta.gr, ο Νγκαμπακοτό βρίσκεται καθ'οδόν για την Αθήνα, καθώς υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο Μαρκ Ριβοαλάν, δήλωσε σχετικά:

«Χθες σας είπα πως βρισκόμασταν σε συζητήσεις. Σήμερα μπορώ να σας πω πως υπήρξε συμφωνία. Ο παίκτης είναι ελεύθερος από εμάς για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Έφυγε σήμερα το πρωί για να πάει στην Αθήνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα