Παναιτωλικός: Υπέγραψε ο Καρέλης

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Υπέγραψε ο Καρέλης

bet365

Ο 28χρονος φορ είναι πλέον και ουσιαστικά παίκτης των «κυανοκίτρινων», καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και τις επόμενες θα έρθει στην Ελλάδα
Παίκτης του Παναιτωλικού είναι πλέον και ουσιαστικά ο Νίκος Καρέλης, που τις τελευταίες ώρες βρέθηκε ψηλά στην «εξίσωση» των «κυανοκίτρινων» και οι δύο πλευρές «έτρεχαν» το ζήτημα της συνεργασίας τους. Η αποχώρησή του από την Ντεν Χάαγκ ήταν το πρώτο βήμα και πλέον διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, καθώς ο 28χρονος φορ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια» που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Πλέον ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας από την Ολλανδία, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα, κάτι που αναμένεται να συμβεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Επειδή μάλιστα η αναμέτρηση με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχει οριστεί για τη Δευτέρα 8/2 και ο Καρέλης προέρχεται από φουλ αγωνιστικό ρυθμό (στις 26/1 αγωνίστηκε κόντρα στην Γκρόνινγκεν), θέτει υποψηφιότητα να ντεμπουτάρει με την «κυανοκίτρινη» φανέλα σε αυτό το ματς.
Η ουσία είναι πως πλέον ο Καρέλης είναι ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα