Παναιτωλικός: Κοντά σε Καρέλη

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Κοντά σε Καρέλη

bet365

Τα «καναρίνια» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 28χρονο φορ, που όλα δείχνουν πως θα επαναπατριστεί για λογαριασμό τους.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στον δρόμο προς Αγρίνιο φαίνεται πως βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης, καθώς οι αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο 28χρονος φορ θα επαναπατριστεί για χάρη του Παναιτωλικού. Αλλωστε τα «καναρίνια» ήθελαν παίκτη στη θέση «9» και ο 28χρονος είναι ο «εκλεκτός» τους, λίγο πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περιόδος.

Από τον Οκτώβριο κάτοικος Ολλανδίας και παίκτης της Ντεν Χαάγκ, μετρά φέτος 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας, με τελευταία χρονικά εκείνη της 26ης Ιανουαρίου κόντρα στην Γκρόνινγκεν. Διαθέτει ρυθμό και αυτόματα, εφόσον τελικά υπάρξει οριστική συμφωνία, θα μπορεί να προσφέρει άμεσα, ενω παραλληλα ένας επιπλέον λόγος απόκτησής του είναι το γεγονός πως είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. .

Με θητεία, μεταξύ άλλων, σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό όπου με τον «Δικέφαλο του Βορρά» κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 2018/19 και με το «τριφύλλι» το Κύπελλο μερικά χρόνια πριν (2014), ύστερα από την αποχώρησή του από την Τούμπα συνέχισε στην Μπρέντφορντ και μετά στη Ντεν Χάαγκ. Στην Αγγλία στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε, όμως στο Cars Jeans Stadion έδειξε πως πλέον είναι απολύτως καλά και ο διεθνής επιθετικός προβάρει την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα