«Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό για να πάρει τον Νγκμπακοτό»

«Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό για να πάρει τον Νγκμπακοτό»

Νίκος Αθανασίου
«Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό για να πάρει τον Νγκμπακοτό»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκινγκάμπ, Μαρκ Ριβοαλάν, μιλώντας στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γενί Νγκμπακοτό! Σύμφωνα με τους Γάλλους ο παίκτης έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα.

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του gazzetta.gr για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ντύσει στα πράσινα τον 29χρονο Κογκολέζο εξτρέμ της Γκινγκάμπ, Γενί Νγκμπακοτό. Ο αθλητικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Μαρκ Ριβοαλάν μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ανέφερε: ᾽᾽Ναι, είναι αλήθεια. Η ομάδα, ο παίκτης και ο Παναθηναϊκός ψάχνουμε την συμφωνία για να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα. Σύντομα θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση᾽᾽.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο παίκτης αναμένεται να έρθει αύριο στην χώρα μας για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στο Τριφύλλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα