«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον Μεντόζα» (pic)

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον Μεντόζα» (pic)

Gazzetta team
«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον Μεντόζα» (pic)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Στίβεν Μεντόζα, η οποία είναι και η καλύτερη, σύμφωνα με τον Κολομβιανό δημοσιογράφο Πίπε Σιέρρα και αποτελεί το φαβορί για την απόκτηση του.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Παναθηναϊκός εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα πάλευε για την περίπτωση του Στίβεν Μεντόζα. Μπορεί τα τελευταία δημοσιεύματα να τόνιζαν ότι ο Κολομβιανός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σίβασπορ, ωστόσο όπως φαίνεται έχουμε ανατροπή δεδομένων.

Κι αυτό διότι όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Πίπε Σιέρρα, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την καλύτερη προσφορά για τον Στίβεν Μεντόζα για να τον κάνει δικό τους.

Από την πλευρά του, ο παίκτης δεν ταξίδεψε τελικά στην Τουρκία, για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στη Σίβασπορ, παρά τα όσα προέκυψαν το βράδυ της Παρασκευής.

«Παρά το γεγονός , ότι φαινόταν πως είχε τακτοποιήσει τα πάντα με την Σίβασπορ και την αποχωρησή του από την Αμιάν ο Στίβεν Μεντόζα δεν ταξλιδεψε για την Τουρκία καθως έχει καλύτερη προσφορά από τον Παναθηναϊκό, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Προς το παρόν, οι Ελληνες έχουν προβάδισμα για τον Κολομβιανό. Η Αμέρικα Ντε Κάλι; Τίποτα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα