ΑΕΚ: Ερχεται έτοιμος ο Νταντσένκο

ΑΕΚ: Ερχεται έτοιμος ο Νταντσένκο

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ερχεται έτοιμος ο Νταντσένκο

bet365

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ολεγκ Νταντσένκο, ο οποίος είναι κι έτοιμος προκειμένου να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

bwin - Παναθηναϊκός - Λαμία με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Όλεγκ Νταντσένκο από την ΑΕΚ, μία μεταγραφή την οποία είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr.

Ο 26χρονος Ουκρανός μπακ έφτασε από Αττάλεια οδικώς στην Αλεξανδρούπολη λόγω των προβλημάτων με τον κορονοϊό και τις πτήσεις από Τουρκία, κι από εκεί με πτήση στην Αθήνα. Σήμερα (30/01) αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την Ενωση. Αν όλα τα διαδικαστικά ολοκληρωθούν εντός της ημέρας, τότε θα ανακοινωθεί και η μεταγραφή.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο Νταντσένκο θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ μιας και ακολούθησε όλη την χειμερινή προετοιμασία με την Ούφα, ενώ αγωνίστηκε και δύο 90λεπτα σε φιλικά πολύ πρόσφατα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης την Πέμπτη (04/02, 19:30) για το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα