Η ΑΕΚ «δουλεύει» την περίπτωση Βέριπς...

Η ΑΕΚ «δουλεύει» την περίπτωση Βέριπς...

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ «δουλεύει» την περίπτωση Βέριπς...

bet365

Η ΑΕΚ προχωράει και την μεταγραφή του τερματοφύλακα με τον Μίκαελ Βέριπς να είναι το φαβορί!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η ΑΕΚ προχωράει την περίπτωση του 24χρονου Ολλανδού κιπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (δανεισμό με οψιόν αγοράς). Η Ενωση ήταν δεδομένο ότι θα κοίταζε για τερματοφύλακα το καλοκαίρι, αλλά όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κλείσει τον κίπερ της στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βέριπς είχε προταθεί προ ημερών στην Ενωση, αλλά τότε ο σύλλογος δεν έψαχνε άμεσα για γκολκίπερ. Ομως μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος τα δεδομένα αλλάζουν.

Η ΑΕΚ δουλεύει και την περίπτωση του τερματόφυλακα με τον «γίγαντα» Μίκαελ Βέριπς να είναι ο πρώτος στόχος!

Και λέμε «γίγαντα» γιατί μιλάμε για έναν γκολκίπερ με μπόι 196 εκατοστών ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Τβέντε (στις μικρές ομάδες) πριν τον αποκτήσει η Σπάρτα του Ρότερνταμ!

Πριν πάει στην Αγγλία και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε στο Βέλγιο και την Μαλίν με την οποία κατέκτησε και ένα Κύπελλο και στον τελικό με την Γάνδη ήταν ο κορυφαίος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα