ΑΕΚ: Η μέρα του Νταντσένκο και οι επαφές για τον Βέριπς!

ΑΕΚ: Η μέρα του Νταντσένκο και οι επαφές για τον Βέριπς!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Η μέρα του Νταντσένκο και οι επαφές για τον Βέριπς!

bet365

Η Ένωση ετοιμάζεται το Σάββατο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ουκρανού μπακ, ενώ συνεχίζει τις επαφές της για τον Ολλανδό γκολκίπερ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει πλέον τη μεταγραφή του Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr από την περασμένη εβδομάδα, ήταν ο εκλεκτός της ΑΕΚ για το δεξί άκρο της άμυνας. Μπορεί για τη μετακίνησή του στην Ένωση να μπήκαν εμπόδια, ωστόσο η ΑΕΚ δεν είχε παρατήσει ποτέ την υπόθεση του 26χρονου Ουκρανού μπακ.

Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, ΑΕΚ και Ρούμπιν Καζάν βρίσκονταν σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, ενώ ο παίκτης είχε αναχωρήσει από την Αττάλεια όπου βρισκόταν για προετοιμασία με την Ούφα (την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός) προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Το Σάββατο (30/1) λοιπόν είναι μέρα Νταντσένκο για την ΑΕΚ, η οποία προχωράει σε άμεση αγορά του από την Ρούμπιν Καζάν και ετοιμάζεται για τις ανακοινώσεις. Ο 26χρονος Ουκρανός μπακ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους. Αν όλα τα διαδικαστικά ολοκληρωθούν εντός του Σαββάτου, τότε η μεταγραφή θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μίκαελ Βέριπς, καθώς όπως διαβάσατε την Παρασκευή, στην Ένωση πήραν την απόφαση να προχωρήσουν για την απόκτηση τερματοφύλακα με τον 24χρονο Ολλανδό γκολκίπερ να είναι ο εκλεκτός. Ο Βέριπς είχε προταθεί στους κιτρινόμαυρους πριν μερικές μέρες, όταν ακόμα δεν βρίσκονταν σε αναζήτηση τερματοφύλακα, ωστόσο μπαίνοντας στην τελική ευθεία των μεταγραφών τα δεδομένα άλλαξαν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας που πέρασε έλαβαν χώρα επαφές με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ η κουβέντα με τις «Λεπίδες» θα συνεχιστεί και το Σάββατο με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για δανεισμό του Βέριπς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην αγγλική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2023. Η ΑΕΚ επιθυμεί στη συμφωνία να μπει και οψιόν αγοράς. Μέσα στο Σάββατο, λοιπόν, η Ένωση θα προσπαθήσει να βρει τη χρυσή τομή με τον αγγλικό σύλλογο και να ολοκληρώσει έπειτα και τη δεύτερη αυτή κίνηση λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα