«Περιμένα τον Καγκάβα να επιστρέψει στη Σερέζο Οσάκα, έτσι πρέπει να παίξει στον ΠΑΟΚ»

«Περιμένα τον Καγκάβα να επιστρέψει στη Σερέζο Οσάκα, έτσι πρέπει να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Περιμένα τον Καγκάβα να επιστρέψει στη Σερέζο Οσάκα, έτσι πρέπει να παίξει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ιάπωνας ρεπόρτερ, Νιτ Σουζούκι μεταφέρει στο gazzetta.gr το κλίμα στη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου» για την μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η Σερέζο Οσάκα προσπάθησε να τον πείσει να επιστρέψειστην πατρίδα του!

Η απόφαση του Σίντζι Καγκάβα να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση παγκοσμίως δείγμα της κλάσης και του διαμετρήματος του άλλοτε σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Οκτώβριο από την Σαραγόσα είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες εμφανίσεις και γκολ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις προερχόμενος από την Ιαπωνία έχοντας αναδειχθεί μάλιστα το 2012 ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ασιατικής ηπείρου!

Οι 90 διεθνείς συμμετοχές του με τους «Μπλε Σαμουράι» και τα 30 γκολ που έχει πετύχει μαρτυρούν την ποιότητα αλλά και την διάρκεια του.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο του Γιαπωνέζικου «goal japan» Νιτ Σουζούκι, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε καλλιεργηθεί στην πατρίδα του η εντύπωση πως ο Καγκάβα θα μπορούσε να επιστρέψει στη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου» για λογαριασμό της Σερέζο Οσάκα, από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του.

Μάλιστα όπως τονίζει, ο πρόεδρος του συλλόγου είχε συναντηθεί με τον Καγκάβα προκειμένου να τον πείσει!

«Θεωρώ πολύ θετικό γεγονός που αποφάσισε ο Σίντζι Καγκάβα για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Αντιθέτως δεν ήταν καλό να μην αγωνίζεται.

Θα ήθελα να δω τον Καγκάβα να επιστρέφει στην Ιαπωνία. Ήταν βασικός στόχος της Σερέζο Οσάκα της ομάδας δηλαδή που ξεκίνησε την καριέρα του προτού μεταπηδήσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η κατάσταση στον σύλλογο ωστόσο είναι λίγο άστατη. Αρχικά λύθηκε η συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό, Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα, ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο 38χρονος στράικερ και θρύλος του συλλόγου, Γιοσίτο Οκούμπο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Β΄ κατηγορία και συγκεκριμένα στην Τόκιο Βέρντι.

Ο 67χρονος Βραζιλιάνος, Λεβίρ Κούλπι επιστρέφει για τέταρτη φορά στον πάγκο της Σερέζο Οσάκα. Ήταν ο προπονητής που είχε ο Καγκάβα στην Ιαπωνία και θα ήταν υπέροχο να τον ακολουθούσε και ο ίδιος.

Όπως φαίνεται ο πρόεδρος Χιροάκι Μορισίμα, ένας ακόμη θρύλος του συλλόγου, επιθυμούσε τον ερχομό του Καγκάβα, αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να αφήσει την Ευρώπη. Ο σύλλογος θα εγκαινιάσει το νέο γήπεδο του «Γιοντόκο Σακούρα Στέιντιουμ» μέσα στη χρονιά και ασφαλώς εάν έφερνε τον Καγκάβα θα είχε ιδιαίτερη αξία.

Σε ότι αφορά την επιλογή του να συνεχίσει στην Ελλάδα, θεωρώ πως από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ παίζει με σύστημα 4-2-3-1 είναι πολύ πιθανό να δώσει νέα πνοή στην καριέρα του αγωνιζόμενος στη φυσική του θέση ως δεκάρι.

Δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός από τα άκρα. Θα είναι δύσκολο για τον Καγκάβα να παίξει σε αυτή τη θέση γιατί γιατί δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ελπίζω ωστόσο πως θα συμβάλει στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ με την εμπειρία που διαθέτει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα