Καγκάβα: Τον γύρο του κόσμου η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ (pics)

Καγκάβα: Τον γύρο του κόσμου η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Καγκάβα: Τον γύρο του κόσμου η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία και ΜΜΕ προβάλλουν τη μεταγραφή το Σίνζι Καγκάβα στον ΠΑΟΚ και η είδηση της απόκτησης του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει το γύρο του κόσμου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη (27/1) και επίσημα τη μεταγραφή του Σίνζι Καγκάβα, μια είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου, με κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία να ασχολούνται με τον νέο σταθμό στην καριέρα του 31χρονου Ιάπωνα μεσοεπιθετικού.

Το όνομα του Καγκάβα και το εντυπωσιακό παρελθόν του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Στην πατρίδα του η είδηση είναι από τις κορυφαίες της μέρας. «Ο ελεύθερος Καγκάβα υπέγραψε στον ΠΑΟΚ για 1.5 χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιαπωνική έκδοση του «goal.com», με τη μεγάλη γαλλική αθλητική εφημερίδα, τη «L΄Equipe», να σημειώνει: «Ο Καγκάβα υπέγραψε στον ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη».

Στην Ισπανία η «Marca» αναφέρει: «Είναι επίσημο, ο Καγκάβα υπέγραψε στον ΠΑΟΚ», ενώ στις ΗΠΑ η «Washington Post» τονίζει: «Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός Καγκάβα υπέγραψε στον ΠΑΟΚ».

Η είδηση κυριαρχεί σε γερμανικά ΜΜΕ, λόγω της μεγάλης καριέρας του Ιάπωνα με την Ντόρτμουντ, ενώ και σ’ άλλες χώρες, όπως η Πορτογαλία, η Ουκρανία, η Ρωσία, μέχρι και στην Ινδία ασχολούνται με την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση του «Δικεφάλου».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα